Wachtlijst

Bij ons gaat de wachtlijst open als wij d.m.v. de echo weten of het teefje zwanger is!!


Belangrijk!!

Wij werken voor een inschrijving op de wachtlijst  en voor een kennismaking met onderstaande procedure. 


             

Voor inschrijving op de wachtlijst en voor de eerste kennismaking  willen wij graag eerst een paar dingen van u weten.

  • Vanwaar de interesse voor dit ras?
  •  Hoe is de gezinssituatie?
  •  Hoeveel uur per dag zal de hond e.v.t. alleen komen te zitten?
  •  Heeft u ervaring met een hond?                       

De volgorde van inschrijving is belangrijk voor het aantal pups dat er gaan komen.  U kunt bij ons niet zelf een pup uitkiezen. Aan de hand van de karakters kijken wij welke pup het beste bij de nieuwe baas(jes) past.  U kunt u voorkeur altijd kenbaar maken en wij proberen hier ook rekening mee te houden maar vinden toch het belangrijkste dat er een goede match is. Hierbij vinden wij de kleur en sekse ondergeschikt.  Het is voor ons dan ook belangrijk om te weten wat u verwacht van een hond. 

Bij inschrijving op de wachtlijst vragen wij een aanbetaling van € 100 dit word verrekend met het aankoopbedrag. Hiermee is de koop ook bindend. Mochten wij ons niet aan onze verplichting kunnen houden, in de zin van het niet kunnen leveren van een pup, dan ontvangt u de aanbetaling terug of u kunt ervoor kiezen om op de wachtlijst te komen voor het volgende nestje. 

Wij geven geen aanbetaling retour omdat de kleur, vacht of de voorkeur van uw sekse er niet bij zit.

Van verschillende nestjes zullen wij zelf een fokteefje/reutje aanhouden.                                                                                        Ook kan het zijn dat er pups uitgezocht worden voor een opleiding tot hulp/therapiehond.                                                             In beide gevallen zal op tijd bekend worden gemaakt om welke pup(s) dit gaat. U kunt zich inschrijven op de wachtlijst als wij weten of het teefje zwanger is.

Dit word vermeld op de website bij verwachte nestje.