Wachtlijst

 

Bij ons gaat de wachtlijst open als wij d.m.v. de echo weten of het teefje zwanger is!!

Mocht onze website u aanspreken en natuurlijk onze honden en werkwijze en hierdoor er interesse is ontstaan in een pup van ons dan word u vriendelijk verzocht om het contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wij willen graag een goede indruk krijgen van u of het gezin waar onze pup e.v.t. komt te wonen. U krijgt zo snel mogelijk antwoord van ons met e.v.t. een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek. 

Van beide kanten is het belangrijk dat er een goed gevoel bij is. 

            

De volgorde van inschrijving is belangrijk voor het aantal pups dat er gaan komen.  U kunt bij ons niet zelf een pup uitkiezen. Aan de hand van de karakters kijken wij welke pup het beste bij de nieuwe baas(jes) past.  U kunt u voorkeur altijd kenbaar maken en wij proberen hier ook rekening mee te houden maar vinden toch het belangrijkste dat er een goede match is. Hierbij vinden wij de kleur en sekse ondergeschikt.  Het is voor ons dan ook belangrijk om te weten wat u verwacht van een hond. 

Bij inschrijving op de wachtlijst vragen wij een aanbetaling van € 100 dit word verrekend met het aankoopbedrag. Hiermee is de koop ook bindend. Mochten wij ons niet aan onze verplichting kunnen houden, in de zin van het niet kunnen leveren van een pup, dan ontvangt u de aanbetaling terug of u kunt ervoor kiezen om op de wachtlijst te komen voor het volgende nestje. 

Wij geven geen aanbetaling retour omdat de kleur, vacht of de voorkeur van uw sekse er niet bij zit.

Van verschillende nestjes zullen wij zelf een fokteefje/reutje aanhouden.                                                                                        Ook kan het zijn dat er pups uitgezocht worden voor een opleiding tot hulp/therapiehond.                                                             In beide gevallen zal op tijd bekend worden gemaakt om welke pup(s) dit gaat. U kunt zich inschrijven op de wachtlijst als wij weten of het teefje zwanger is.

Dit word vermeld op de website bij verwachte nestje.