Inschrijven

 

Mocht er na het zien van de website onze honden en kennis te hebben genomen van onze werkwijze interesse zijn voor een pup. Dan zouden wij graag eerst het één en ander van u willen weten. Mocht ons dit aanspreken en wij er een goed gevoel bij hebben dat onze pup bij u een goed huis krijgt dan kunnen we een afspraak maken om kennis te maken. 

Na de kennismaking en als daarbij een klik is van beide kanten kunt u zich inschrijven voor het eerstvolgende nestje. Wij vragen hierbij een aanbetaling. Dit word verrekend met het aankoopbedrag. Houd u er rekening mee dat wij afhankelijk zijn van de natuur en wij pas weten als het teefje loops is wanneer wij een nestje kunnen verwachten. En er natuurlijk rekening mee houden dat de dekking e.v.t. niet geslaagd is. Ook kunnen wij niets van te voren zeggen over het geslacht. Bij sommige combinaties kunnen wij de kleur wel voorspellen bij anderen is het een verassing. U mag altijd uw voorkeur kenbaar maken en wij proberen hier ook rekening mee te houden voor zover dat mogelijk is. De aanbetaling word niet retour betaald als uw voorkeur voor kleur of geslacht er niet bij is. U kunt dan doorschuiven naar het volgende nestje. 

De volgorde van inschrijving is belangrijk voor het aantal pups dat er geboren worden. U mag niet zelf uitkiezen bij ons wij vinden het ook heel belangrijk dat de pup bij u past. Wel mag u, u voorkeur kenbaar maken na de kennismaking met de pups. Wij vragen dan om meerdere pups met nummer 1 van uw eerste voorkeur aan te geven.  Rond de 7 weken worden de pups toegekend aan de nieuwe baasjes. 

Mochten er pups geschikt zijn voor een opleiding tot hulp/therapiehond of geschikt zijn voor het fokprogramma van ons of voor een andere fokker dan word als dit bekend is doorgegeven om welke pup(s) dit gaat. 

Wij zouden graag van u willen weten:

- Vanwaar de interesse voor dit ras?

- Hoe ziet uw gezinssituatie eruit?

- Hoe ziet u (en uw partner) werksituatie eruit?

- Heeft u ervaring met honden? 


U staat pas op de wachtlijst als er een aanbetaling is gedaan!!* Door bepaalde omstandigheden kunnen wij de inschrijving annuleren zolang de koopovereenkomst nog niet getekend is. In      dit geval krijgt u de aanbetaling retour.