Wij zijn op zoek naar een gastgezin voor deze mooie dame BaileyZij zal uitgroeien tot een medium

Lijkt het u leuk om nauw betrokken te zijn bij het fokprogramma en te helpen om dit fantastische ras verder te helpen ontwikkelen. Wij maken gebruik van gastgezinnen zodat alle honden de aandacht krijgen die ze verdienen. Het is de bedoeling dat zij gewoon uw huishond is en in de toekomst bij ons terug komt voor de bevalling en de kraamtijd. Belangrijk is dus dat zij een goed contact met ons houd zodat zij zich bij ons samen met de andere honden lekker thuis voelt. 

Woont u in de buurt van Almelo en heeft u alle tijd voor een hond en lijkt het u fantastisch om nauw betrokken te zijn bij de geboorte en opvoeding van een nestje dan is dit misschien wat voor u. Wel iets om goed over na te denken omdat u de hond voor langere tijd moet missen als zij een nestje krijgt!!

Wat wij belangrijk vinden van een gastgezin is dat ze tijd hebben voor een hond het is niet de bedoeling dat zij alleen thuis komt te zitten.En dat u er voor open staat om cursussen met haar te volgen.  En dat er een afgesloten tuin is.

Mocht u meer willen weten over wat het allemaal inhoud stuur mij even een berichtje.