Wat kunt u van ons verwachten.

De pups groeien bij ons op in huiselijke kring. Zodat ze aan de gewone dagelijkse dingen kunnen wennen. De televisie, stofzuiger etc. Ook groeien ze op met kinderen en andere honden.

De pups worden gecontroleerd door de dierenarts. Zij krijgen met 6 weken hun vaccinatie en na de 9 en 12 weken enting raden wij aan om ze met 1 jaar te laten titeren. Grote kans dat ze nog voldoende beschermd zijn en geen vaccinatie  hoeven te hebben.  Voor de parasieten worden zij op een natuurlijke manier behandeld. Voor de wormen behandelen wij ze met 2,4,6 en 8 weken. Wormen kunnen gevaarlijk zijn voor de pup. ( vrijwel elke pup word in de baarmoeder of via de moedermelk besmet met spoelwormen )  U kunt er voor kiezen om later een ontlasting onderzoek te laten doen zodat ook het ontwormen tot een minium beperkt kan worden. Of misschien wel helemaal overbodig is.  Ook worden ze gechipt. 

Ze kunnen lekker buiten in de tuin spelen en vanaf zes weken gaan we ermee op pad. Zo leren ze in de auto zitten en de buitenwereld beter kennen. Ook oefenen wij met aan de riem lopen. We maken een begin met het zindelijk maken en laten  ze wennen aan de bench.

Castratiebeleid

Er is bij ons geen castratieplicht. Contractueel word vastgelegd dat er een fokverbod is. Word er toch gefokt met een hond die hiervoor niet verkocht is dan staat hier een flinke boete op. 

Met vijf/zes weken mogen de pups bezoek ontvangen u krijgt hierbij ook meteen de informatie mee betreffende voeding, aanschaf van spullen etc. 

    Vanaf 8 weken mogen de pups naar hun nieuwe huis.

    U krijgt dan ook meteen mee:

  • Europees paspoort
  • Voeding voor de eerste dagen.
  • Koopovereenkomst met de garantie bepalingen
  • Puppy pakket                                                                
  • En een hele leuke pup :-) 

                          Al onze honden worden pas ingezet voor de fok als ze al hun keuringen hebben gehad.

Ze worden getest op de heupen/ellebogen, patella en krijgen een oogtest. Ook worden ze getest op DM, IC, EIC en Copper Toxicose.